Zaal- en Barpersoneel

Wil je graag deel uitmaken van een gastronomische equipo tontos? Kies tussen het shaken van cocktails achter de bar of toon je stralendste sonrisa in de zaal tijdens de service.

Jobomschrijving:

Bij Los Tontos werken we elke dag samen om sibaritas te laten genieten van een frisse cocktail en Mexicaans comfort food onder goed gezelschap. Als flexi help je mee de zaal of de bar in goede banen te leiden tijdens je shift.

Jouw profiel:

Spelen met cocktailtechnieken en balanceren met dienbladen boordevol burrito’s zijn bewonderenswaardige vaardigheden om te bezitten, maar geen vereiste om je bij ons team te vervoegen.

Wel onmisbaar: een teamspeler talent met uitstekende communicatievaardigheden, een flexibele en stressbestendige mentaliteit (ook tijdens avond en weekendshiften) én een flinke dosis goesting om onze klanten een feestelijke en gastvrijeservice te bieden.

Als je een doordachte denker en doener bent die van aanpakken weet, kijken we er naar uit om met je samen te werken. Want jij brengt de magie van Mexico mee naar Elewijt.

Ons aanbod:

We garanderen je een bonte werksfeer in een enthousiast team, waar jouw creativiteit alle ruimte krijgt. We beloven je veel afwisseling en een fantastische werksfeer in een ondersteunende omgeving. Als tonto bende stimuleren we zeker ook creativiteit en initiatief. Student of flexi, verwacht van ons een competitief salaris en fijne collega’s. Je werkschema is bespreekbaar.

Klaar om ons team te versterken als zaal- of barmedewerker? Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@lostontos.be, vertel ons waarom je graag bij Los Tontos wil werken én dan hoor je snel van ons!

Afwas- en Keukenhulp

Ben je op zoek naar een bijverdienste in de horeca? Als afwas- en keukenhulp bij Los Tontos draag je bij aan de (voor)bereiding van gerechten en houd je de spoelkeuken efficiënt draaiende.

Jobomschrijving

Bij Los Tontos willen we onze gasten laten genieten van de Mexicaanse sfeer op een manier die al hun zintuigen aanspreekt. Voor die beleving zorgen we allemaal samen. Ook jij. Je start je dag dus met het uitvoeren van eenvoudige en ondersteunende taken in de keuken, zoals het voorbereiden van de lunch of het diner. Tijdens jouw dienst sta je in voor een blinkende afwas en zorg je dat elke schone vaat zijn perfecte plek vindt. Hierbij ga je steeds hygiënisch te werk.

Jouw profiel

Mexicanen zijn gekend om hun emotie en passie. Ook jij gooit deze eigenschappen in de strijd om ons keuken- en zaalteam te versterken. Of je nu al de nodige ervaring en kennis hebt in een professionele keuken of boordevol enthousiasme en leergierigheid zit om erin te vliegen en te groeien in je job: bij Los Tontos ben je welkom.

Je bent stipt, ziet werk en kent je verantwoordelijkheden. Kortom, je bent een proactieve teamspeler die bereid is de handen uit de mouwen te steken. Jouw drijfveer? Onze klanten een rasechte Mexicaanse eetervaring bezorgen. Dat kan tijdens de week of in het weekend.

Ons aanbod

Als afwas-en keukenhulp krijg je meteen een goede indruk van de dynamiek in de restaurantkeuken. Interesse om door te groeien binnen ons keukenteam? We bieden voldoende kansen om je carrière bij Los Tontos verder te ontplooien.

We beloven je veel afwisseling en een fantastische werksfeer in een ondersteunende omgeving. Als tonto bende stimuleren we zeker ook creativiteit en initiatief. Student of flexi, verwacht van ons een competitief salaris en fijne collega’s. Je werkschema is bespreekbaar.

Klaar om ons team te versterken als afwas- en keukenhulp? Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@lostontos.be, vertel ons waarom je graag bij Los Tontos wil werken én dan hoor je snel van ons!