The Timeline

Bekijk de transformatie van Los Tontos. Beweeg
over de foto om het voor- na effect te kunnen bekijken.

De Aanbouw

Bekijk de transformatie van de achtergevel.

Het idee

Voor mensen uit de streek een niet onbekend gebouw. Restaurant Sinthai kwam te koop en dit leek ons een nu-of-nooit verhaal om onze droom waar te maken.

De afbraak

Bekijk het pand van Los Tontos in zijn oorspronkelijke status. Het pand werd steeds verhuurd aan horeca-uitbaters waardoor er nooit grote werken in plaatsvonden.

Als eerste nieuwe eigenaar wouden we eerst grondig verbouwen om deftig opnieuw te kunnen starten. Het pand is prachtig, maar heeft wel een grote opknapbeurt nodig.

Ramen & Isolatie

Na de afbraakwerken was het tijd voor opnieuw opbouwen. De huidige aanbouw bestond uit 3 verschillende lagen, deze hebben we nu omgetoverd tot onze zitruimte.

La fachada

De gevel werd ook grondig onder handen genomen. Het grote “Sintai” spandoek ontbloot 2 nieuwe ramen en op de gelijkvloers werd de voordeur verplaatst naar de zijkant. Ook ons mansardedak werd vervangen en kreeg 2 nieuwe Velux-ramen in de plaats.

Afwerking in hout

Almost there! Nog het houten latwerk er tegen, de stelling wegnemen en het terras aanleggen en Los Tontos is klaar voor de eerste gasten te ontvangen!

Den binne

Buiten een hele renovatie langst de buitenkant, hebben we ook de binnenkant volledig aangepakt. Niets is herkenbaar gebleven.

Muren zijn weggehaald, vloeren verwijderd, geschilderd, trap verplaatst, wc’s verplaatst, keldergat verplaatst, …

Aan het oneindige werkt komt binnenkort een einde!